Skip to main content
Logo la vache qui rit

    Languages

    • Nederlands
    • Français
Logo la vache qui rit
  • Home
  • Recepten
  • Gamma
  • Nieuws
  • Geschiedenis

Languages

  • Nederlands
  • Français
Boterham met noten en dadels

Boterham met noten en dadels


La Vache qui Rit: Boterham met noten en dadels La Vache qui Rit

Ingrediënten

Voor 2 boterhammen

  • 2 sneden volkorenbrood
  • 4 porties La Vache qui rit®
  • 10 walnoten
  • 4 medjouldadels
  • 40g rucola
  • Zwarte pepers
Boterham met noten en dadels

Voorbereiding

  • Besmeer de broodsneden met La Vache qui rit®.
  • Hak de noten grof in stukjes en verdeel ze over de kaas.
  • Snij de dadels overlangs in twee en verwijder de pit. Snij vervolgens elke helft nog eens in twee en leg ze bovenop de noten.
  • Kruid af met peper en verdeel er de rucola over.
  • Dek af met een broodsnede.

 

Tip

je kan de dadels vervangen door gedroogde aalbessen.

Alle recepten
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Newsletter
Gamma

Porties kleine verhaaltjes

Deze ronde doos is bijna 100 jaar een vaste tafelgenoot in ontelbare gezinnen. Reken maar dat ze tal van harten heeft veroverd! La Vache qui rit® kaas is heerlijk op brood of in je kookrecepten. Kortom, deze kaas is je trouwe verse bondgenoot, dag na dag. 

Harry het monster

Géén paniek: deze boterham is ongevaarlijk!  Toegegeven, met zijn grote grappige maïs-komkommer-snor ziet Harry er dreigend uit. Gelukkig verrast zijn smeuïg kaaslaagje met een ondeugend lekkere smaak!  

Previous Next

La vache qui rit

  • Geschiedenis
  • De geboorte van La Vache qui rit
  • Vestiging in België
  • La Vache qui rit wordt 90 jaar

Producten

  • Ronde dozen
  • Pik & Croq’
  • Sneetjes smeltkaas
  • Vlootjes

Recepten

  • Kinderen
  • Volwassenen
  • Alle recepten

Links

  • Groep BEL
  • Contact
  • Privacy beleid
  • Legale informatie